Jessica Strap-on 3
Jessica Strap-on 3
Jessica Strap-on 3
Jessica Strap-on 3
Jessica Strap-on 3
Jessica Strap-on 3
Jessica Strap-on 3
Jessica Strap-on 3
Jessica Strap-on 3
Jessica Strap-on 3

Jessica Strap-on 3

Debra
Produs in stoc
47,54 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru nou - Jessica Strap-on 3 - îți va oferi o experiență incredibilă de jocuri sexuale, datorită designului său unic și a caracteristicilor sale de ultimă generație. Acest dispozitiv este perfect pentru cuplurile care doresc să experimenteze și să își satisfacă fantasmele sexuale.

Cu Jessica Strap-on 3, veți putea să vă bucurați de o varietate de poziții sexuale unice, astfel încât să puteți descoperi noi modalități de a vă îmbunătăți experiența sexuală. Designul robust al dispozitivului asigură o utilizare ușoară și confortabilă, astfel încât să puteți petrece mai mult timp savurând senzațiile plăcute decât să vă luptați cu dispozitivul.

Un alt avantaj al Jessica Strap-on 3 este designul său inteligent de cuplare, care permite schimbarea ușoară și rapidă între diferitele dildouri incluse. Această funcționalitate vă permite să ajustați dimensiunea și forma dildoului în funcție de preferințele dvs. și de ale partenerului dvs., astfel încât să puteți experimenta o varietate de senzații sexuale.

Dildourile incluse sunt făcute dintr-un material moale și plăcut, TPR, care este non-toxic și fără ftalați. Acest material este sigur și compatibil cu orice tip de lubrifiant, astfel încât vă puteți bucura de o gamă largă de opțiuni pentru a vă maximiza plăcerea.

În plus, curelele de prindere ale dispozitivului sunt realizate din PU, un material rezistent la uzură și foarte ușor de curățat. Datorită acestui fapt, Jessica Strap-on 3 este un dispozitiv durabil care vă va oferi mulți ani de jocuri sexuale plăcute și intense.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv de calitate superioară pentru jocuri sexuale, Jessica Strap-on 3 este alegerea perfectă pentru tine. Designul său inovator și caracteristicile sale de ultimă generație îl fac să se remarce, în timp ce calitatea sa superioară și confortul său o fac o alegere sigură și fiabilă pentru orice cuplu. Cumpără acum și transformă-ți fantasticele fantezii sexuale în realitate!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
herés
Grup de produse
cu dildo
Culoare
Culoarea corpului
Lungime
6 - 10
Diametru
2.5 - 2.9
3 - 3.4
DBN-DEBRA01192
76 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist