Anal Special skin

Anal Special skin

Orion
Produs in stoc
71,73 lei
Cu TVA

Descriere

Convingeți-vă partenerul să vă experimenteze latura sălbatică cu acest produs inovator în domeniul dispozitivelor anale - special conceput pentru a satisface cele mai avansate preferințe sexuale. Anal Special Skin este un ajutor eficient în explorarea plăcerilor analine și se adresează atât bărbaților cât și femeilor care doresc să înfrunte experiențe noi și senzuale în dormitor.

Cu o lungime de 16 cm și o lățime de 2,5 cm, anal special skin este perechea perfectă pentru cei care doresc să experimenteze plăcerea anală, dar nu doresc să se angajeze în dimensiuni mai mari. Disponibil într-o culoare îndrăzneață, neagră și cu un design atrăgător, acest dispozitiv intră în contactul cu corpul dumneavoastră ușor și confortabil.

Anal Special Skin vine cu o înșiruire de caracteristici, care îl fac autentic și diferit de alte dispozitive de acest tip de pe piață prin comoditatea oferită în timpul utilizării. Dildo-ul are un inel elastic pentru penis, de 3 cm și un inel elastic pentru testicule de 5 cm. Aceste caracteristici îmbunătățesc poziția și controlul în timpul utilizării produsului, maximizând astfel plăcerea și satisfacția sexuală. De asemenea, este fabricat din TPR, care nu conține ftalați - in concordanță cu reglementările Uniunii Europene.

Anal Special Skin este un produs sigur, care poate fi utilizat in siguranță și confortabil. Folosiți acest produs împreună cu lubrifiantul preferat, pentru o experiență maximă și plăcută. Curățați după fiecare utilizare cu ajutorul soluțiilor de curățare special concepute și stocați într-un loc uscat și răcoros.

Acest produs se adresează persoanelor care doresc să își îmbunătățească experiența sexuală și să exploreze latura lor sălbatică. Îndrăznește să descoperi o lume a plăcerii și a senzualității cu acest dispozitiv anal inovator - Anal Special Skin.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Grup de produse
cu dildo
Culoare
Culoarea corpului
Material din
TPR
Lungime
16 - 20
Diametru
2.5 - 2.9
DBN-ORION00659
13 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist