Multi Speed Vibrator
Multi Speed Vibrator
Multi Speed Vibrator
Multi Speed Vibrator

Multi Speed Vibrator

Seven Creations
Produs in stoc
29,19 lei
Cu TVA

Descriere

Introducem Multi Speed Vibrator, vibratoarele clasice care aduc o experiență de neuitat în viața dumneavoastră sexuală. Acest vibrator este un dispozitiv electrice care poate fi folosit în orice moment și cu ușurință.

Acest vibrator este ideal pentru femeile care doresc să experimenteze cu intensitățile diferite și care caută satisfacție sexuală. Aceasta are mai multe viteze, astfel încât puteți alege nivelul de intensitate care vi se potrivește cel mai bine, în funcție de preferințele dumneavoastră personale.

Datorită dimensiunii compacte și a formei ergonomice a acestui vibrator, acesta este ușor de folosit și de manevrat. Designul îngrijit și estetic îl face să fie atrăgător pentru orice femeie, iar culoarea albă elegantă îi conferă un aspect unic și sofisticat.

Este realizat din materiale de înaltă calitate, sigure pentru sănătatea dumneavoastră și poate fi folosit cu ușurință împreună cu lubrifiantul preferat. Acest vibrator este ușor de curățat și întreținut, astfel încât vă puteți bucura de utilizarea sa longeviv.

Nu există nicio îndoială că acest vibrator va fi o alegere excelentă pentru femeile care își doresc o experiență sexuală mai completă și intensă. Comandați acum și bucurați-vă de un dispozitiv de top la prețul incredibil de atrăgător!

Detalii ale produsului

Culoare
Argint
Negru
Material din
ABS
Lungime
16 - 20
Diametru
3.5 - 3.9
Email
1 x AA
DBN-SEVCR00110
239 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist