Rose Luxuriate Pink
Rose Luxuriate Pink
Rose Luxuriate Pink
Rose Luxuriate Pink

Rose Luxuriate Pink

Blush
Produs in stoc
85,88 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru "Rose Luxuriate Pink" este vibratorul clasic pe care îl căutați! Cu un design deosebit și o culoare roz luminos, acest vibrator este perfect pentru a vă satisface nevoile intime in cel mai placut mod posibil.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui vibrator clasice este viteza de vibrații. "Rose Luxuriate Pink" are o varietate de viteze pe care le puteți ajusta cu ușurință prin intermediul unui buton rotativ comod plasat la baza vibratorului.

În plus, materialul satinat cu care este acoperit acest vibrator face experiența mai placuta și mai confortabilă. Nu există niciun risc de deteriorare a pielii datorita materialului său hypoalergenic.

Dimensiunea compactă a acestui vibrator face ca utilizarea sa sa fie una comoda și fara efort. In același timp, dimensiunea nu afectează eficiența vibratorului, acesta fiind capabil să stimuleze în mod adecvat punctele cheie de plăcere.

Dacă sunteți în căutarea unui vibrator clasic inovator care să vă satisfacă toate nevoile personale, "Rose Luxuriate Pink" este opțiunea perfectă. Acest produs este fabricat cu materiale de calitate superioară si este construit pentru a rezista în timpul utilizarii repetate in timp.

Cu designul său modern și culorile vibrante, acest vibrator va fi cu siguranță un punct de atracție in dormitorul dumneavoastră.

Comandați acum vibratorul clasic "Rose Luxuriate Pink" și experimentați plăcerea la nivelul maxim!

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Roz
Material din
ABS
Lungime
16 - 20
Diametru
2.5 - 2.9
Email
2 x AA
DBN-BLUSH00081
20 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist