Ladyfinger Vibrator Black
Ladyfinger Vibrator Black
Ladyfinger Vibrator Black
Ladyfinger Vibrator Black

Ladyfinger Vibrator Black

Seven Creations
Produs in stoc
22,97 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, vibratorul Ladyfinger Negru, este perfect pentru femeile care caută o experiență sexuală satisfăcătoare și delicată. Acest vibrator clasic este creat să ofere o stimulare precisă și puternică, pentru a-ți oferi satisfacție maximă.

Cu un design elegant și simplu, vibratorul Ladyfinger Negru este ușor de utilizat și este perfect pentru utilizarea singură sau în cuplu. Acesta vine cu o dimensiune compactă, astfel încât să poată fi transportat cu ușurință oriunde mergeți.

Caracteristicile cheie ale acestui vibrator includ viteza variabilă, care poate fi ajustată în funcție de preferințe pentru a putea să te simți complet satisfăcută. Acesta este, de asemenea, realizat dintr-un material moale și neted, pentru a fi blând cu pielea ta.

Datorită dimensiunilor sale compacte, vibratorul Ladyfinger Negru este ușor de utilizat și poate fi transportat oriunde ai nevoie. În plus, designul său elegant îl face perfect pentru a fi inclus în ritualele personale de îngrijire și auto-plăcere.

Fie că îl folosești singură sau în cuplu, acest vibrator te va duce la un nivel de satisfacție sexuală greu de egalat. Este o alegere excelentă pentru femeile care caută o experiență plăcută și delicată în ceea ce privește explorarea sexualității lor.

Comandă acum și bucură-te de un vibrator clasic, simplu și ușor de utilizat - Ladyfinger Negru.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
ABS
Lungime
11 - 15
Diametru
2.5 - 2.9
Email
1 x AA
DBN-SEVCR00926
1490 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist