Chaiamo Burgundy
Chaiamo Burgundy
Chaiamo Burgundy
Chaiamo Burgundy
Chaiamo Burgundy
Chaiamo Burgundy
Chaiamo Burgundy
Chaiamo Burgundy
Chaiamo Burgundy
Chaiamo Burgundy

Chaiamo Burgundy

Rocks-Off
Produs in stoc
159,29 lei
Cu TVA

Descriere

Descrierea produsului:

Prezentăm cu mândrie Chaiamo Burgundy, un vibrator clasic ce reprezintă soluția perfectă pentru satisfacția totală a plăcerilor tale intime. Dispozitivul a fost conceput cu atenție la detalii și cu o putere uimitoare, astfel încât să poți experimenta orgasme de neuitat.

Senzualitate și putere

Vibratorul Chaiamo Burgundy a fost creat special pentru a oferi setenta ta de senzații intense și plăcere profundă. Dispozitivul emite vibrații puternice și profunde ce vor stimula punctele tale de plăcere și îți vor oferi experiențe senzuale de neegalat.

Design elegant și materiale de calitate

Chaiamo Burgundy este realizat din silicon de calitate ce oferă o atingere plăcută și o siguranță maximă. Designul său elegant se adaptează perfect formelor tale, iar vârful său fin și conic permite o stimulare precisă a punctelor de plăcere.

Funcționare simplă și autonomie impresionantă

Vibratorul Chaiamo Burgundy funcționează cu ajutorul unei încărcări USB magnetice și oferă o autonomie de până la trei ore de plăcere neîntreruptă. Pentru a-l porni sau opri trebuie să ții apăsat butonul de pornire/oprire timp de trei secunde.

Rezistent la apă și ușor de curățat

Chaiamo Burgundy este rezistent la apă și poate fi folosit sub dus sau în baie pentru sesiuni de plăcere acvatice. De asemenea, dispozitivul este ușor de curățat și poate fi utilizat cu ajutorul soluțiilor de curățare speciale pentru astfel de produse.

Concluzie

Dacă căutați un vibrator clasic, puternic și rafinat, Chaiamo Burgundy este alegerea perfectă pentru o experiență deosebită. Te invităm să încerci acest dispozitiv și să experimentezi senzații senzuale de neuitat.

Detalii ale produsului

Caracteristică specială
impermeabil
Culoare
Boro
Material din
Silicon
Lungime
16 - 20
Diametru
3 - 3.4
Email
Recuperat din
DBN-ROCKS00298
19 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist