Vibrator Ladyfinger Red

Vibrator Ladyfinger Red

Orion
Produs in stoc
36,10 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul nostru, Vibrator Ladyfinger Red, este o alegere perfectă pentru a vă satisface nevoile intime. Cu o lungime de 13 cm și o lățime de 2.5 cm, acest vibrator este ideal pentru a fi folosit pentru atingerea plăcerii si a satisfacției.

Cu un design clasic, Vibrator Ladyfinger Red este realizat din material ABS de înaltă calitate, care este liber de ftalați conform regulamentului UE REACH. Acest lucru asigură siguranța și confortul în timpul utilizării.

Această jucărie erotică este perfectă pentru femei care caută o experiență senzuală unică. Designul unic al Vibrator Ladyfinger Red include un ax ondulat și un cap curbat, pentru a ajunge la punctele sensibile și pentru a stimula clitorisul. De asemenea, acest vibrator oferă diferite viteze de vibrație, astfel încât să puteți ajusta nivelul de intensitate în funcție de preferințele dvs.

Confortul utilizării este asigurat și de dimensiunea compactă și ușoară a Vibrator Ladyfinger Red, care îl face ușor de utilizat și de transportat în timpul călătoriilor.

Recomandăm să utilizați Vibrator Ladyfinger Red cu un baterie AA, pe care o puteți comanda separat.

În concluzie, Vibrator Ladyfinger Red este alegerea perfectă pentru a vă satisface nevoile de plăcere intima. Cu un design clasic, realizat din materiale de înaltă calitate și o varietate de funcții de vibrație, acest vibrator este o alegere excelentă pentru orice femeie care caută o experiență unică și satisfăcătoare. Comandați acum și începeți să vă bucurați de plăcerile senzuale pe care le poate oferi Vibrator Ladyfinger Red!

Detalii ale produsului

Culoare
Roșu
Material din
ABS
Lungime
11 - 15
Diametru
2.5 - 2.9
Email
1 x AA
DBN-ORION00194
9 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist