Thongs 4507 - black    S-L

Thongs 4507 - black S-L

Softline
Produs in stoc
52,32 lei
Cu TVA

Descriere

Numele produsului: Chiloți tip french cut 4507 - negru S-L

Dacă vrei să te simți sexy și confortabil în același timp, chiloții tip french cut 4507 sunt alegerea perfectă pentru tine. Acești chiloți din colecția noastră sunt fabricați din materiale de calitate superioară, oferindu-ți o experiență confortabilă și plăcută.

Indiferent dacă îi porți în timpul unei întâlniri romantice sau pur și simplu pentru a te simți sexy în fiecare zi, chiloții thong reprezintă o alegere excelentă pentru tine. Modelele noastre sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, de la S la L, așadar nu trebuie să îți faci griji pentru alegerea potrivită pentru tine.

Având în vedere că acești chiloți sunt disponibili într-un negru elegant, aceștia vor fi cu siguranță o piesă esențială a garderobei tale. Datorită design-ului lor potrivit, vei putea să îi porți sub orice pantalon sau pantalon scurt, fără să îți faci griji că se vor vedea.

Așadar, de ce să nu adaugi un aer de mister și seducție garderobei tale zilnice cu acești chiloți thong 4507? Garantăm că nu vei fi dezamăgit de achiziția ta și vei dori să îi porți cu fiecare ocazie. Cumpără acum perechea ta preferată și simte-te sexy și confortabil în același timp.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Poliamidă
Dimensiune
S/L
DBN-SLC0450710
4 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist