Sinful Collar Pink
Sinful Collar Pink
Sinful Collar Pink
Sinful Collar Pink

Sinful Collar Pink

NS TOYS
Produs in stoc
82,31 lei
Cu TVA

Descriere

Produsul Sinful Collar Pink este alegerea perfectă pentru un joc erotic plin de pasiune și intensitate. Este destinat să vă ajute să explorați latura dvs. kinky și să vă îndepliniți dorințele ascunse.

Acest colier este realizat din neopren moale, astfel încât să nu cauzeze disconfort inutil partenerului dvs. de joacă. Acest lucru îl face potrivit pentru atât începători, cât și pentru cei cu experiență în jocurile BDSM. Neoprenul moale și durabil este rezistent la uzură, astfel încât vă puteți bucura de jocul dvs. preferat de mai multe ori fără a vă face griji cu privire la deteriorarea colierului.

Designul elegant și simplu este completat de culoarea roz, care oferă un aspect feminin și seducător. Acest lucru face ca acest colier să fie potrivit pentru cuplurile heterosexual si LGBT, oferindu-vă posibilitatea de a vă juca în orice fel doriți.

Colierul este reglabil, astfel încât se potrivește pe orice dimensiune a gâtului. Acest lucru îl face ideal pentru cuplurile care caută un colier pentru a crea o legătură mai strânsă sau pentru cei care doresc să adauge mai mult confort și siguranța partenerului de joacă.

În concluzie, Sinful Collar Pink este un colier BDSM de înaltă calitate, creat pentru a adăuga un nivel suplimentar de pasiune și plăcere jocurilor dvs. erotice. Este confecționat din neopren moale, rezistent și cu design elegant și simplu, cu o culoare seducătoare, cu reglaj pentru orice mărime, ceea ce îl face perfect pentru cuplurile care caută un produs de calitate pentru a-și îndeplini fanteziile sexuale.

Detalii ale produsului

Culoare
Roz
Material din
Vinil
Dimensiune
Reglabil
Lungime
16 - 20
DBN-NSTOYS0214
184 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist