Collar

Collar

Rimba
Produs in stoc
104,10 lei
Cu TVA

Descriere

Salutare!

Dacă ești în căutarea unui accesoriu de înaltă calitate pentru cățelul tău, atunci ar trebui să arunci o privire rapidă asupra noului nostru produs - Collar!

Noi suntem mândri să îți prezentăm cele mai bune materiale folosite în producția acestor genți și șnururi pentru câini, pentru a oferi o durată lungă de utilizare și un stil care îți va impresiona prietenii de patrupezi.

În primul rând, vrem să menționăm că acest produs este făcut din piele de nappa de cea mai bună calitate. Acest tip de piele este cunoscută pentru că este foarte ușoară și moale, dar și pentru faptul că este foarte rezistentă la uzură și la fisurare.

Collar vine cu un inel mic în față și o cataramă reglabilă, astfel încât poți ajusta dimensiunea sa în funcție de mărimea câinelui tău. În plus, catarama reglabilă are 6 poziții astfel încât să poți ajusta perfect pentru un confort optim.

În plus, am luat în considerare și factorul confortului. Pielea moale și tapițeria în spatele produsului vor preveni iritațiile și zonele inflamate. În plus, componentele utilizați sunt de calitate superioară și contribuie la durabilitatea produsului.

Dacă dorești să faci o declarație de stil pentru cățelul tău, atunci Collar este accesorul perfect. Acesta este disponibil într-o varietate de culori, astfel încât să alegi culorile potrivite personalității prietenului tău de patrupezi.

În general, Collar este un produs de înaltă calitate, confortabil și elegat, disponibil în culori atrăgătoare, care vor spori încrederea și aspectul câinelui tău. Este una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face pentru prietenul tău de patrupezi.

Oricare ar fi mărimea sau culoarea pe care o alegi, ne asigurăm că vei fi mulțumit de calitatea pe care o oferim și de modul în care facem din ce in ce mai mulți prieteni de patrupezi fericiți.

Nu sta pe gânduri și achiziționează-l astăzi!

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Piele
Dimensiune
Reglabil
DBN-RIM0007529
4 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist