Sinful Collar Black
Sinful Collar Black
Sinful Collar Black
Sinful Collar Black

Sinful Collar Black

NS TOYS
Produs in stoc
82,31 lei
Cu TVA

Descriere

În căutarea plăcerii și a aventurii sexuale, bondage-ul poate fi o modalitate distractivă de a explora limitele tale și a partenerului tău. Iar pentru astfel de momente, este necesar să ai cele mai bune accesorii, din care nu poate lipsi gulerul cu lesă Sinful Collar Black.

Cu o înfățișare elegantă și o calitate remarcabilă, acest guler combină perfect simplitatea cu funcționalitatea. Este fabricat dintr-un material vinilic embosat, durabil, care împrumută gulerului frumusețea unui luciu excelent. În timp ce designul său clasic de culoare neagră mată, cu terminație rotunjite în inele argintii, îl fac să fie o achiziție obligatorie a oricărei colecții bondage.

Cu toate acestea, această piesă clasică de bondage ascunde unele caracteristici inovatoare. Neoprenul fin, de calitate superioară folosit pentru captuseala interioară a gulerului, garantează un confort maxim și o utilizare sigură a acestuia, în timpul momentelor de jocuri erotice. De asemenea, lesa intrigantă a acestui guler este dotată cu un gât ajustabil și un mâner din metal pentru asigurarea siguranței, ceea ce adaugă încă un nivel de joc pervers și senzațional.

Un aspect extraordinar al acestui produs este reprezentat de posibilitatea de a achiziționa un pachet complet de produse din gama Sinful, pentru a avea parte de momente incendiare, mereu diferite și crescute.

Gulerul cu lesă Sinful Collar Black este perfect pentru a fi purtat acasă sau în afara acestuia, este versatil și poate fi utilizat într-o multitudine de moduri în funcție de fantasia spre realizare. Este ideal pentru orice nivel de experiență în practicarea BDSM-ului și pentru a satisface fetișurile, potrivindu-se perfect indiferent de gen sau orientare sexuală.

Comandați chiar astăzi și pregătiți-vă pentru experiențe sexuale de neuitat.

Detalii ale produsului

Culoare
Negru
Material din
Metal
Neopren
Vinil
Dimensiune
Reglabil
Lungime
41 - 45
DBN-NSTOYS0221
404 Produse

Livrare Discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist